Kiełbasy i Parówki

Tradycyjne, polskie, wysokiej jakości – produkowane ze świeżego drobiowego i wieprzowego mięsa parówki i kiełbasy Cedrob już dawno odnalazły swoje stałe miejsce na polskich stołach. Produkowane z wysokiej jakości polskiego mięsa kur i kurcząt, hodowanych w według wysokich standardów stanowią prostą w przygotowaniu przekąskę.
Parówki krakowskie oraz różne rodzaje kiełbas – z filetem, ciechanowska i żywiecka z kurczaka sprawdzą się nie tylko na co dzień w domu, ale również w czasie wyjazdów, kiedy posiłek trzeba przygotować szybko.

Kiełbasa zwyczajna

 Kiełbasa drobno rozdrobniona, wieprzowa z dodatkiem surowców drobiowych, wędzona, parzona.

 
 Opakowanie MAP
 Waga 1,5 kg
 Termin przydatności 28 dni

 

Kiełbasa ciechanowska

Kiełbasa wieprzowo-drobiowa średnio rozdrobniona wędzona, parzona.

Opakowanie MAP
Waga 0,800 kg
Termin przydatności 26 dni

Krakowska z piersią kurczaka

Kiełbasa z drobiu z dodatkiem surowców wieprzowych, grubo rozdrobniona, wędzona, parzona, pieczona, suszona.

Opakowanie MAP
Waga 0,9 kg
Termin przydatności 35 dni

Żywiecka z kurczaka

Kiełbasa z drobiu, średnio rozdrobniona, wędzona, parzona, pieczona, suszona.

Opakowanie MAP
Waga 0,9 kg
Termin przydatności 27 dni

Wykonanie Kompan.pl

To Top