Pasztety

Dla wielbicieli tradycyjnych, staropolskich potraw Cedrob przygotował gamę doskonałych pasztetów. Mieszanki różnego rodzaju mięs drobiowych z dodatkiem aromatycznych przypraw i ziół doskonale pasują do kanapek. Ciemna, chropowata skórka na wierzchu wieńczy dzieło wielogodzinnego przyrządzania pasztetu oraz pieczenia.
Smak pasztetu zapiekanego oraz ciechanowskiego podkreślają aromatyczne przyprawy i zioła. Natomiast pasztet luksusowy z gęsią oraz z dodatkiem śliwki według oryginalnej receptury Cedrob mają wykwintny smak, który przypadnie do gustu wielbicielom gęsiny w tradycyjnym, jak i nowoczesnym wydaniu.
 

Pasztecik z ziarnami

Wyrób garmażeryjny wieprzowo - drobiowy, pieczony.

 

Opakowanie MAP
Waga 0,240 kg
Termin przydatności 19 dni

 

 

Pasztet ciechanowski

Wyrób garmażeryjny z kurczaka z dodatkiem surowców wieprzowych, pieczony.

Opakowanie MAP
Waga 0,2 kg
Termin przydatności 17 dni

 

Opakowanie MAP
Waga 1,7 kg
Termin przydatności 17 dni

 

 

 

Pasztet luksusowy z gęsią

Wyrób garmażeryjny drobiowy, z dodatkiem surowców wieprzowych, pieczony.

Opakowanie MAP
Waga 2,5 kg
Termin przydatności 19 dni

Pasztet z gęsią i ze śliwką

Wyrób garmażeryjny drobiowy z dodatkiem surowców wieprzowych, pieczony . 

Opakowanie MAP
Waga 2,5 kg
Termin przydatności 19 dni

 

 

Wykonanie Kompan.pl

To Top