Wędliny garmażeryjne

Dla poszukujących niecodziennych smaków firma Cedrob, ma w swojej ofercie bogatą ofertę wędlin garmażeryjnych. Charakteryzują się one bogactwem smaków oraz ciekawą formą podania. Wędliny produkowane z bogatego w substancje odżywcze mięsa polskich gęsi, kaczek, indyków oraz kurczaków, z dodatkiem przypraw będą ozdoba każdego stołu.
Kurczak po sarmacku oraz Nadzionko Szefa Kuchni Cedrob, a także Rolada z gęsi ze śliwką oraz kurczak z pieczarkami opiekany nawiązują smakiem do tradycyjnych polskich potraw. Ciekawe połączenia mięsa i aromatycznych dodatków zabiorą wszystkich smakoszy w niezapomnianą podróż do dawnych czasów.
 

Pieczeń z gęsią

 Wyrób garmażeryjny z drobiu z dodatkiem surowców wieprzowych, parzony, pieczony.

 
 Opakowanie VAC
 Waga 0,8 kg
 Termin przydatności 20 dni

 

Pieczeń myśliwska

 Wyrób średnio rozdrobniony, wieprzowy z dodatkiem surowców drobiowych, parzony, zapiekany.

 
 Opakowanie VAC
 Waga 1,3 kg
 Termin przydatności 28 dni

 

Filet z kurczaka w galarecie z warzywami

Wyrób drobiowy z dodatkiem białka wieprzowego, parzony, w osłonce niejadalnej.
 
 Opakowanie BAR
 Waga 2,5 kg
 Termin przydatności 28 dni

  

Klops pieczony

 
 
 
 Opakowanie VAC
 Waga 0,5 kg
 Termin przydatności 25 dni

 

Przekładaniec drobiowy

 

 
 
 
 Opakowanie VAC
 Waga 1,1 kg
 Termin przydatności 30 dni

 

Filet faszerowany z rodzynkami

Wyrób garmażeryjny z kurczaka parzony, pieczony

Opakowanie VAC
Waga ok. 1,0 kg
Termin przydatności 25 dni

 

 

Kurczak po sarmacku

Wyrób garmażeryjny, z kurczaka, parzony.

Opakowanie VAC
Waga 1,0 kg
Termin przydatności 30 dni

Kurczak z pieczarkami opiekany

Wyrób garmażeryjny z kurcząt, parzony, opiekany.

Opakowanie VAC
Waga 1,3 kg
Termin przydatności 30 dni

Przysmak z kurczaka opiekany

Wyrób garmażeryjny z kurcząt, parzony.

Opakowanie VAC
Waga 2,5 kg
Termin przydatności 30 dni

Rolada z gęsią i ze śliwką

Wyrób garmażeryjny drobiowy z dodatkiem surowców wieprzowych, parzony.

Opakowanie VAC
Waga 1,2 kg
Termin przydatności 35 dni

Wykonanie Kompan.pl

To Top