Drób świeży

Ze świeżego mięsa kurczaka oraz indyka powstają najlepsze potrawy – doskonałe gulasze, delikatne kotlety, pyszne pieczenie. By ich smak zachwycał gości mięso musi być świeże i prawidłowo spreparowane. Firma Cedrob stosuje się do wysokich europejskich standardów produkcji, dlatego świeże mięso drobiowe z Ciechanowa za każdym razem świetnie się sprawdza w czasie rodzinnych spotkań, a gospodarze zbierają pochwały za swój kunszt kulinarny.

Gęś

 

Forma pakowania Luz
Termin przydatności 6 dni

Kurczak

Forma pakowania Luz
Termin przydatności 6 dni

 

Ćwiartka z kurcząt

 

Forma pakowania Luz
Termin przydatności 6 dni

 

Filet z piersi kurcząt

 

Forma pakowania Luz
Termin przydatności 9 dni

 

Kura rosołowa

Forma pakowania Luz
Termin przydatności

świeza: 6 dni

mrożona: 12 miesięcy

 

 

Kurczak Grill

Forma pakowania Luz
Termin przydatności

świezy: 6 dni

mrożony: 18 miesięcy

 

 

Noga z kurcząt

 

Forma pakowania Luz
Termin przydatności 6 dni

 

Podudzie z kurczaka

 

Forma pakowania Luz
Termin przydatności 6 dni

 

Porcja kulinarna z kurcząt

Forma pakowania Luz
Termin przydatności 6 dni

 

 

Serca z kurcząt

Forma pakowania Luz
Termin przydatności

świeze: 6 dni

mrożone: 12 miesięcy

 

 

Skrzydło z kurczaka

 

Forma pakowania Luz
Termin przydatności 6 dni

 

Udo z kurcząt

Forma pakowania Luz
Termin przydatności 6 dni

 

 

Wątróbki z kurcząt

Forma pakowania Luz
Termin przydatności

świeze: 6 dni

mrożone: 12 miesięcy

 

 

Żołądki z kurcząt

Forma pakowania Luz
Termin przydatności

świeze: 5 dni

mrożone: 12 miesięcy

 

 

Wykonanie Kompan.pl

To Top