Nagrody i osiągnięcia

 O wysokiej jakości naszych wyrobów świadczą liczne nagrody i wyróżnienia:

 1994

  • Dyplom Ministra Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej za najciekawszy wyrób roku
  • wyróżnienie w kategorii mięsa i przetwory mięsne na IV Międzynarodowych Targach Spożywczych FOOD TARG
  • dyplom za zajęcie II miejsca za wędzonkę z indyka oraz za pierś z indyka w osypce w II Ogólnopolskim Konkursie Drobiarskim
  • przyznany przez Ministra Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej dyplom za zajęcie I miejsca w kategorii najciekawszy wyrób spożywczy roku za wędzonkę z indyka
  • wyróżnienie Ministra Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej za pierś z indyka w osypce w kategorii najciekawszy wyrób spożywczy rokudyplom za zajęcie I miejsca w konkursie na najbardziej atrakcyjną ekspozycję oraz prokonsumencką organizację stoiska wystawienniczego podczas Targów Żywności WAMA FOOD

1995

  • I miejsce za kurczaka po polsku oraz III miejsce za kabanosy drobiowe w III Ogólnopolskim Konkursie Drobiarskim organizowanym przez Krajową Radę Drobiarstwa
  • dyplom Ministra Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej za pierś z drobiu w osypce w kategorii wyrób roku województwa ciechanowskiego
  • dyplom Ministra Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej za wędzonkę z indyka w kategorii wyrób roku województwa ciechanowskiego


1996

  • wyróżnienie Ministra Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej za indyka faszerowanego w kategorii najciekawszy wyrób spożywczy roku

1997

  • dyplom za polędwicę indyczą jako najlepszy wyrób I Międzynarodowych Targów Drobiarskich "Ferma Drobiu"

1998

  • złoty medal Międzynarodowych Targów Poznańskich POLAGRA za serduszka z Cedrobu
  • wyróżnienie Ministra Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej za szynkę smakosza z kurcząt w kategorii najciekawszy wyrób spożywczy roku

1999

  • I miejsce za szynkę smakosza z kurcząt w VII Ogólnopolskim Konkursie Drobiarskim na najlepszy produkt drobiarski roku organizowanym przez Krajową Radę Drobiarstwa
  • złoty medal Międzynarodowych Targów Poznańskich POLAGRA za wędzonkę z indyka

2000

  • puchar za zajęcie I miejsca w VIII Ogólnopolskim Konkursie Drobiarskim za pasztet luksusowy z gęsi

2003

  • puchar Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi za zajęcie II miejsca w XI Ogólnopolskim Konkursie Drobiarskim "Na najlepszy produkt drobiarski roku"

2004

  • CEDROB S.A. został nagrodzony znakiem "Poznaj Dobrą Żywność". Wyróżnione produkty to:
  1. Pasztet drobiowy z wątróbką - konserwa drobiowa
  2. Pasztet drobiowy ze śliwką - konserwa drobiowa
  3. Pasztet podolski z kurcząt - konserwa drobiowa
  4. Pasztet luksusowy z gęsi parzony
  5. Kurczak po szlachecku parzony
  6. Schab z indyka parzony


2005

  • CEDROB S.A. został nagrodzony znakiem "Poznaj Dobrą Żywność". Wyróżnione produkty to:
  1. Kurczak po staropolsku parzony
  2. Kaczka po staropolsku parzona opiekana
  3. Rolada z drobiu parzona
  4. Szynka hetmańska wędzona parzona
  5. Medalion wykwintny panierowany smażony

2006

  • CEDROB S.A. został nagrodzony znakiem "Poznaj Dobrą Żywność". Wyróżnione produkty to:
  1. Polędwica wenecka parzona opiekana
  2. Szynka pizza parzona
  3. Medalion z serem panierowany smażóny
  4. Schabik dworski parzony
  5. "Serduszka z Cedrobu" parzone

2007

  • CEDROB S.A. został nagrodzony znakiem "Poznaj Dobrą Żywność". Wyróżnione produkty to:
  1. Pasztet luksusowy z gęsi pieczony
  2. Smaczek w galarecie parzony
  3. Bryzol panierowany smażony
  4. Kiełbasa tatrzańska wędzona parzona


2008

  • CEDROB S.A. został nagrodzony znakiem "Poznaj Dobrą Żywność". Wyróżnione produkty to:
  1. Pierś wędzona parzona

 

2012

  • Marka Gobarto zostala wyróżniona godłem Odkrycie Roku ogólnopolskiego konkursu Laur Konsumenta w kategorii Wędliny.

 

 

Wykonanie: Kompan.pl

To Top